"ZOOMY" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

ZOOMY

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

zoom + -y


Adjektiv:

Adjektiv ZOOMY (komparativ zoomier, superlativ zoomiest) (barnslig) av noe som går zoom! 2004, Ad Hudler, husband, side 284: Vi spiller et spill hun kaller ZOOMY rakett, noe som vanligvis trekker noen ekle mors stirrer. Desember 1970, Kiplinger Personal Finance, volum 24, side 6: ZOOMY små racerbiler bebo denne sesongens julen leketøy avdelinger (mekanikk) av noe som ser ut som det ville gå zoom: slank, rask, strømlinjeformet ZOOMY men falmet maling jobber mai 1992, Popular Mechanics, side 39: I vår siste besøk til Frankfurt og Tokyo auto show, så vi ZOOMY figurer vi forventer på store show. 2007 Car and Driver, volum 52, side 59: Har ZOOMY nye utseendet på TT likestille med en tilsvarende forbedring i ytelse? (slang) Stilig, som en ZOOMY bil, eller som en som ser ut som de ville kjøre en ZOOMY bil 1960, Edward Hoagland, Sirkelen hjem, side 191: Han fanget en downtown buss og følte meg virkelig bra, real ZOOMY. 1984, Melissa Sones, Komme inn mote, side 237: Hennes "mod ZOOMY lite utstillingsvinduer," som hun beskriver sine butikker, er som mod og ZOOMY som Johnson selv. (fotografi) Tydeligvis karakteristisk for et zoomobjektiv er avhengig ZOOMY nærbilder vaklende, ZOOMY, får hodepine shots 1977, amerikansk antropolog, volum 79, side 760: Men er fotografering i øyeblikk for dårlig eksponerte, også ZOOMY, og kameraet plassert for tett, for opptakene til å være nyttig


Referanse:

zoomy

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av ZOOMY. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 15 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av ZOOMY ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 281087 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk