"zoom boks" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

zoom boks

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

zoom boks (flertall zoom boksene) (computing, grafisk brukergrensesnitt) En klikkbar boks som maksimerer et vindu for å fylle skjermen eller (klikket en gang) gjenoppretter vinduet til sin tidligere størrelse og posisjon. 1989 Gena Cobb, Judy Mynhier, Allan McGuffey, Word fire følges å flytte et vindu, bare peke hvor som helst på tittellinjen (unntatt de nære eller zoom boksene) og dra. 2002 Elaine Weinmann, Peter Lourekas, Quarkxpress 5 for Windows og Macintosh (side 7) Klikk zoomboksen for å forstørre dokumentet vinduet til fullskjerm størrelse; Klikk på den igjen for å gjenopprette vinduets forrige størrelse.


Referanse:

zoom box

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av zoom boks. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 42 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av zoom boks ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 281072 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk