"zaffer" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

zaffer

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

zaffer


Engelsk Uttale:

zaf•fer


Substantiv:


Etymologi

(Fransk) zafre, safre; konferere (spansk) Zafra, Safra, (italiensk) saffera, tysk zaffer; alle trolig av arabisk opprinnelse. Confer Zaphara.


Definisjon

Et pigment oppnådd, vanligvis ved røsting kobolt blikk med sand eller kvarts, som en mørk jordaktig pulver. Den består av råolje koboltoksyd, eller fra en uren kobolt arseniate. Den brukes i porselen maling, og i enameling keramikk, for å produsere en blå farge, og blir ofte tilbakevist med smalt, hvorfra, men det er tydelig, da det ikke inneholder kalium. Navnet er ofte løst påført blandinger av zaffer riktig med silika, eller oksyder av jern, mangan, etc. [skrevet også zaffre, og tidligere zaffree, Zaffar, zaffir.]Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av zaffer. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på zaffer finner du nedenfor:

1.zaffer
2.zaffre
3.zafirlukast
4.zaftig
5.zafu
6.zafuleptine
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 72 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av zaffer ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 280108 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk