"wicket" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

wicket

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

wicket


Engelsk Uttale:

wick•et


Substantiv:


Etymologi

(Gammelengelsk) wiket, (gammelfransk) wiket, guichet, (fransk) quichet; sannsynligvis av (skandinavisk) opprinnelse; konferere (islandsk) va liten bekk, innløp, bay, Vik corner.


Definisjon

1. En liten port eller dør, særlig en som utgjør en del av, eller plassert nær, en større dør eller port; en smal åpning eller inngang kuttet i eller ved siden av en dør eller port eller dør som brukes til å lukke en slik inngang eller åpning. Piers Plowman. "Himmelens wicket." Milton. Og så gikk til high street, ... og kom til den store tårnet, men porten og wicket ble raskt stengt. Ld. Berners. Wicket, ofte åpnet, visste nøkkelen. Dryden.

2. En liten port ved hjelp av hvilken kammeret av kanalen sluser tømmes, eller ved hjelp av hvilken mengden av vann som passerer til et vannhjul er regulert.

3. (Cricket) (a) En liten ramme hvor ballen er bowled. Den består av tre staver, eller stubber, sett loddrett i jorden, med en eller to korte stenger, kalt bøyler, som ligger horisontalt over toppen. (b) Den bakken som wickets er satt.

4. Et sted for ly laget av grenene på trærne, - brukes av skog-, etc. [Lokal, USA] Bartlett.

5. (Mining) Avstanden mellom søylene, i postand-stall arbeidsmiljø. Raymond. Gangdør, Wicket gate, en liten dør eller gate; en wicket. Se definisjoner 1 ovenfor. Bunyan. - Wicket keeper (Cricket), spilleren som står bak wicket å fange ballene og forsøke å sette batsman ut.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av wicket. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på wicket finner du nedenfor:

1.WIC
2.Wicca
3.Wiccan
4.wiccaning
5.wich
6.Wichita
7.wichitas
8.Wicke
9.wicked
10.Wicken treet
11.wickenburgite
12.Wicker Man
13.wickered
14.wickerlike
15.wickerwork
16.wicket
17.wicket gate
18.wicket maiden
19.wicketkeeper
20.wicketkeeping
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 64 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av wicket ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 275955 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk