"wade" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

wade

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

wade


Engelsk Uttale:

wade


Substantiv:


Etymologi

ufullkommen & partisipp vasset; . presens partisipp og verbal substantiv Wading, til (gammelengelsk) Waden vasse, å gå, (angelsaksiske) Wadan; beslektet med (gamle frisiske) Wada, til (nederlandsk) Waden, (gammelhøytysk) Watan, (islandsk) va, (svensk) Vada, (dansk) vade, (latin) vadere gå, gå, Vadum en ford. Confer Unngå, Invader, gjennomsyre, Waddle.


Definisjon

Woad. (foreldet) Mortimer.Intransitive Verb:


Definisjon

1. For å gå; å bevege seg fremover. (foreldet) Når kanskje holder sig grusomhet, Alas, for dypt vil giften vasse. Chaucer. Unnlate, og vasse ikke lenger i denne talen. Gammel Play.

2. For å gå i et stoff som gir rett i beina; å flytte, synker på hvert trinn, som i vann, gjørme, sand, etc. Så ivrig djevel ... Med hode, hender, vinger eller føtter, følger sin vei, og svømmer, eller vasker, eller Wades, eller kryper eller fluer. Milton.

3. Derfor, for å flytte med vanskeligheter eller arbeidskraft; å fortsette som å vasse gjennom en kjedelig bok. Og vasser gjennom røyk, og famler seg. Dryden. Kongens beundringsverdig oppførsel har vasset gjennom alle disse vanskelighetene. Davenant.Transitive Verb:


Definisjon

Å passere eller kryss ved vading; som vasset han.Substantiv:


Definisjon

Loven av vading. [Colloq.]Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av wade. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på wade finner du nedenfor:

1.wad
2.WADA
3.Wada test
4.wadable
5.wadalite
6.wadcutter
7.wadd
8.waddie
9.Waddler
10.waddlingly
11.Waddy
12.waddywood
13.wade
14.Wade
15.wadeite
16.wadge
17.wadi
18.Wadjet
19.wadmol
20.wadset
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 77 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av wade ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 11 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 272303 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk