"wabs" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

wabs

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

wabs (flertall only) (UK, slang) bryster. 1999 John Patterson, The Guardian, 17 desember 1999: en DVD av de skadelige, abominably strålende 1 983 ungdoms sex-komedie Screwballs. Det er riktig, den ene om en foxy cheerleader heter Purity Bush og de seks nerder som vil sette himmel og jord for å fange en eyeful av hennes Tanktop-anstreng wabs. 2 011, Caitlin Moran, Hvordan være en kvinne: Men hva med dine wabs? Tross alt, det er ikke som det er enklere å tenke på noe å kalle brystene. De sitter på brystkasse, fra en alder av 13 og utover, og likevel er det knapt et ord du kan referere til dem med som ikke kommer til å gjøre enten du, eller noen andre, ubehagelig.


Referanse:

wabs

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av wabs. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på wabs finner du nedenfor:

1.wabbit
2.wabble
3.wabbly
4.wabs
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 65 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av wabs ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 272274 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk