"w" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

w

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

w


Brev:


Definisjon

W, den tjuetredje bokstaven i det engelske alfabetet, er vanligvis en konsonant, men noen ganger er det en vokal, danner det andre elementet i visse diftonger, som i noen, hvordan. Det tar sin skriftlige form og sitt navn fra repetisjon av en V, dette blir den opprinnelige form av romerske hovedstaden brev som vi kaller U. Etymologisk det er mest relatert til v og u. Se V, og U. Noen av de uutdannede klasser i England, spesielt i London, forvirre w og v, erstatte den ene for den andre, som weal for kalv og kalvekjøtt for weal; vin for vin, og vin for vin, etc. Se Guide til uttale, §§ 266-268.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av w. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på w finner du nedenfor:

1.w
2.WA
3.wa'n't
4.Waag
5.waahoo
6.Waal
7.wabbit
8.wabble
9.wabbly
10.wabs
11.WAC
12.WACC
13.Wachowich
14.wack
15.wack ut
16.wackadoo
17.wacke
18.Wacken
19.wackily
20.wackiness
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 94 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av w ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 272266 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk