"Vandyke" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

Vandyke

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

vandyke


Engelsk Uttale:

van•dyke


Adjektiv:


Definisjon

Av eller knyttet til stilen Vandyke maleren; brukes eller representert ved Vandyke. "Hans Vandyke kle." Macaulay. [Skriftlig også Vandyck.] Vandyke brun (Maleri), et pigment av en dyp semitranssparent brun farge, ment å være den fargen som brukes av Vandyke i hans bilder. - Vandyke krage eller cape, en bred krage eller cape av lin og blonder med en dyp spiss eller scalloped kant, slitt liggende på skuldrene; - - Så ringte fra sin opptreden i bilder ved Vandyke. - Vandyke kant, en kant med pryd trekantede poeng.Substantiv:


Definisjon

Et bilde av Vandyke. Også en Vandyke krage, eller en Vandyke kant. [Skriftlig også Vandyck.]Transitive Verb:


Definisjon

passer eller møblere med en Vandyke; å danne med poeng eller kamskjell som en Vandyke. [Rare Skriftlig også Vandyck.]Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av Vandyke. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 23 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av Vandyke ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 8 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 268815 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk