"omflakkende" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

omflakkende

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

vagrant


Engelsk Uttale:

va•grant


Adjektiv:


Etymologi

Sannsynligvis fra (gammelfransk) waucrant, wacrant, partisipp av waucrer, wacrer, walcrer, å vandre (sannsynligvis av tyske opprinnelse), men påvirket av (fransk) Vagant, presens partisipp av vaguer å fjerne seg, (latin) vagari. Confer vagary.


Definisjon

1. Flytte uten bestemt retning; vandrende; uberegnelig; ustadig. At skjønne Emma sørlig kurs tok. Prior. Mens ledende dette landstryker og ulykkelig liv, falt Johnson i levende. Macaulay.

2. Vandrende fra sted til sted uten avgjort bolig; som en omflakkende tigger.Substantiv:


Definisjon

En som rusleturer fra sted til sted; en som ikke har avgjort bolig; en inaktiv vandreren; en solid tigger; en uforbederlig rogue; en vagabond. Løsgjengere og lovløse skal fornærme din utsikt. Prior.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av omflakkende. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 336 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av omflakkende ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 7 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 268471 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk