"ytterste" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

ytterste

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

utmost


Engelsk Uttale:

ut•most


Adjektiv:


Etymologi

(Gammelengelsk) utmeste, utemest, (Anglo-Saxon), et superlativ fra ut. Ut, og gi akterste, Ytterst, ytterst.


Definisjon

1. Ligger på det fjerneste punktet eller ekstremitetene; lengst ut; fjerneste; ekstreme; som de ytterste grensene av landet; den ytterste grad av menneskelig kunnskap. Spenser. Vi suste frem innen to ligaer i Antibes, som er den største byen i Frankrike. Evelyn. Mellem to tyver bruker jeg mitt ytterste for pusten. Herbert.

2. Å være i størst eller høyeste grad, mengde, et tall eller lignende; størst; som den ytterste assiduity; den ytterste harmoni; den ytterste elendighet eller lykke. Han skal svare ... til sin ytterste fare. (Shakespeare) Seks eller syv tusen er sitt ytterste makt. (Shakespeare)Substantiv:


Definisjon

Det meste som kan være; lengst grense; størst makt, grad, eller innsats; som har han gjort sitt ytterste; prøver ditt ytterste. Vi har prøvd den største av våre venner. (Shakespeare)Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av ytterste. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 63 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av ytterste ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 7 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 268195 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk