"trifle" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

trifle

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

trifle


Engelsk Uttale:

tri•fle


Substantiv:


Etymologi

(Gammelengelsk) bagatell, trufle, (gammelfransk) trufle hån, raillery, bagatell, sannsynligvis det samme ordet som (fransk) truffe trøffel, ordet blir brukt på alle små eller verdiløs gjenstand. Se Truffle.


Definisjon

1. En ting av svært liten verdi eller betydning; en ussel, eller trivielt, affære. Med slike dårlige bagateller spille. Drayton. Bagateller lett som luft Er den sjalu bekreftelse sterk Som bevis på hellig skrift. (Shakespeare) Liten sands fjellet, øyeblikkene gjør i år, og frifles liv. Young.

2. En tallerken består av søtsaker, frukt, kake, vin, etc. med syllabub strømmet over den.Intransitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp spøke; presens partisipp og verbal substantiv tøysete .; (Gammelengelsk) trifelen, truflen. Se bagatell, substantiv


Definisjon

Å handle eller snakke uten seriøsitet, tyngdekraften, vekt, eller verdighet; å handle eller snakke med lettsinn; å hengi seg til lys eller trivielle fornøyelser. De bagatell, og de slo luften om noe som rører ved oss. Hooker. Å tøyse med, for å spille dum med; å behandle uten respekt eller alvor; å spotte; som, for å tøyse med sine følelser, eller med hellige ting.Transitive Verb:


Definisjon

1. For å gjøre uten betydning; å behandle som en bagatell. (foreldet, Shakespeare)

2. Å tilbringe i forfengelighet; å fritter bort; å kaste bort; som, for å tøyse bort penger. "Vi bagatell tid." (Shakespeare)Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av trifle. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 82 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av trifle ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 10 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 255273 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk