"til alle praktiske formål" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

til alle praktiske formål

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

1500-tallet, engelsk lov, opprinnelig "i all hovedsak, konstruksjoner og formål" (som finnes i en handling vedtatt etter Henry VIII i 1 547).


Synonymer:

effektivt, i hovedsak, i hovedsak, i kraft, praktisk talt, nesten


Adverb:

Adverb til alle praktiske formål (ikke sammenlignbar) (idiomatisk, UK) For hver funksjonelle formål; i enhver praktisk forstand; i alle viktige forhold; praktisk talt. Til alle praktiske formål saken er avsluttet. Denne avtalen er for alle praktiske formål ikke lenger levedyktig. 2011 desember 19, Kerry Brown, "Kim Jong-il nekrologen", The Guardian: Med nedstigningen av den kalde krigen, forholdet mellom de to land (for dette er, for alle praktiske formål, hva de ble etter utløpet av krig) ble nesten helt brukket av, med hele familier splittes for de påfølgende tiår, noen til evig tid.


Referanse:

to all intents and purposes

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av til alle praktiske formål. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 183 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av til alle praktiske formål ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 251325 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk