"til en T" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

til en T

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Opprinnelsen til dette uttrykket er usikre, men det har blitt observert på trykk siden minst 1889, og trolig var rundt brønnen før det. Den potensielt relatert uttrykket "til en tittle" er funnet i en 1 607 spill, The Woman Hater av Francis Beaumont og John Fletcher ("Jeg skal sitere ham til en tittle"). T i uttrykket til en T er trolig den første bokstaven i et ord, med tittle å være den mest sannsynlige kilden. Andre teorier med lite bevis peker på golf tees, for sin lille størrelse; dette kan ha minst påvirket alternativ form til en tee. Noen spekulerer i et forhold med T-kvadrat, et måleinstrument introdusert rundt århundreskiftet. Andre hevder uttrykket refererer til korrekt utfylling av bokstaven t ved å krysse den.


Adverb:

Adverb til en T (ikke sammenlignbar) (idiomatisk) Nettopp; nøyaktig; perfekt; med stor vekt på detaljer. Kunngjøringen av politisk tilslutning var tidsbestemt til en T. Fargene dressen passer deg til en T.


Referanse:

to a T

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av til en T. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 166 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av til en T ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 251322 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk