"syscall" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

syscall

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Forkortet fra systemkall.


Substantiv:

syscall (flertall syscalls) (computing) En programvare forespørsel om en tjeneste fra operativsystemkjernen. 2009, Jatinder ND Gupta, Sushil K. Sharma, Handbook of forskning på informasjonssikkerhet og forsikring At en forsamling kodenivå, når en prosess ønsker å gjøre en syscall, det vil laste syscall nummeret i EAX registeret 2010, Michael Resch, Katharina benkert, Xin Wang, High Performance Computing på Vector Systems 2010 (side 57) I tillegg, den relativt langsomme skalare CPU av SX-9 og høye kostnader for sammenheng brytere (avbrudd, syscalls) på grunn av den enorme kontekst som må lagres unna (som vektorregistre) bidra med sin del til svært dårlig UDP ytelse.


Referanse:

syscall

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av syscall. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 79 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av syscall ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 243382 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk