"egnet og oppstartet" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

egnet og oppstartet

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjektiv:

Adjektiv egnet og oppstartet (ikke sammenlignbar) (UK, substantiv) Kledd smart. 2003 Tony Parsons, Mann og kone: A Novel, Et par egnet og oppstartet bedriftstypene dukket opp ved min side, kaste peanøtter i munnen og gawking på skjermene som om de aldri hadde sett en TV før. Men de kunne ikke være fra TV-stasjonen eller noen av produksjonsselskaper som gjorde de viser, fordi de var altfor formelt kledd. 2006 Badri Narayan, kvinner helter og Dalit påstand i nord India: kultur, identitet og politikk, Bildet var som en egnet og oppstartet, vestlig gentleman holder en kopi av Grunnloven i den ene hånden. Dette bildet dukket opp til de vanlige daliter som et symbol på bevissthet gjennom utdanning og kampen for en bedre fremtid. Det hjalp også dekonstruere den stereotype oppfatningen av dalitene som blir undertrykt, undertrykt og analfabeter. 2007 Flores Alexander Forbes, Elaine Brown, vil du dø med meg ?: My Life og Black Panthers, Når Bobby og Elaine viste seg på kandidatens natt eller hendelse eller bare en talende engasjement, ble formann iført en dress og slips og Elaine var egnet og oppstartet i en kjole, hæler, hele ni verft.


Referanse:

suited and booted

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av egnet og oppstartet. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på egnet og oppstartet finner du nedenfor:

1.egne
2.egne aksjer
3.egner seg til
4.egnet
5.egnet og oppstartet
6.egnethet
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 35 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av egnet og oppstartet ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 239418 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk