"sukker babyen" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

sukker babyen

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Ved analogi med sukker mening søt eller dyrt og derfor analogt til penger og baby betyr avhengig eller anbud.


Synonymer:

(holdt): holdt mann, holdt kvinnen, konkubine, elskerinne (kjæresten): kjæresten, honning, kjære, sukker


Substantiv:

sukker baby (flertall sukker babyer) Den yngre mottaker (vanligvis kvinnelig eller en bunn) av interesse fra en sukker pappa eller sukker mamma, spesielt økonomisk og romantisk i et generasjonsforhold 2005 Aaron Peckham, Urban Dictionary: fularious street slang definert, side 300 Hvis du er en rik mann og kvinnen betaler oppmerksomhet til deg bare når hun vil kredittkortet ditt, du bein 'spilt av en sukker baby! 2008, Lisa Kleypas, Sugar Daddy, link sukker daddies foretrekker å tenke på det som et spesielt vennskap der de gir gaver og bidra til en verdig ung kvinne. Og sukker babyer overbevise seg selv om at en fin kjæreste skulle ønske å hjelpe til med kjæresten sin, og til gjengjeld vil hun naturligvis ønsker å vise sin takknemlighet ved å tilbringe tid sammen med ham. 2009, Brandon Wade, Søker Arrangement, side 223 Diary of a Sugar Baby fra American Geisha Day One Etter åtte år med post-skilsmisse dating traumer, jeg hadde fått nok, og bestemte seg for å søke etter en sukker pappa på SeekingArrangement.com. 2009, Cindy M. Meston, David M. Buss, Hvorfor kvinner har sex, side 179 Det er enda et nettsted viet til vurdering av kvaliteten på sukker pappa / sukker babyen websider! Et begrep av kjærtegn; kjæreste. 1926, John Steinbeck, The Saturday Evening Post, Volume 198, link "Sugar baby, pappa ikke bare skutt deg - han prøvde å drepe deg!" En titt på søt ecstasy kom inn i såret damens øyne.


Referanse:

sugar baby

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av sukker babyen. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 173 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av sukker babyen ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 239282 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk