"sukrose" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

sukrose

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

sucrose


Engelsk Uttale:

su•crose


Substantiv:


Etymologi

(Fransk) sucre sukker. Se Sugar.


Definisjon

(Kjemi) En vanlig utvalg av sukker som finnes i saft av mange planter, som sukkerrør, sorghum, sukkerlønn, rødbeter, etc. Det er hentet som en søt, hvit krystallinsk stoff som er verdifull som en matvare, og , blir antiputrescent, er i stor grad brukes i bevaring av frukt. Også kalt sakkarose, rørsukker, etc. I forlengelsen av et hvilket som helst av klassen av isomere stoffer (som laktose, maltose, etc.) hvor sukrose er riktig type.

Merk: Sukrose riktig er en dextrorotatory karbohydrat, C12H22O11. Det reduserer ikke Fehlings væske, og selv om ikke direkte gjærings, men på stående med gjær det er endret av diastase stede for å invertere sukker (druesukker og levulose), som deretter brytes ned til alkohol og karbondioksid. Det er også dekomponeres å invertere sukker ved oppvarming med syrer, hvor den også kalles en disaccharate. Sukrose besitter samtidig egenskapene til en alkohol og et keton, og også danner forbindelser (såkalte sucrates) analogt til salter. Konferere Sugar.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av sukrose. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 74 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av sukrose ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 239115 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk