"suckable" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

suckable

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

suge + I stand


Adjektiv:

Adjektiv suckable (komparativ mer suckable, superlativ mest suckable) Kan bli sugd, eller egnet for suging 2009, Ken Smith, Spunky Sailor Hans kuk begynte å vokse-seks, sju ... åtte-og-a- halv og fortsatt stigende-blodig helvete ti utro inches av suveren og suckable kuk sneglet innbydende nedover beinet hans knebukser. 2005 Sandra Smidt, observere, vurdere og planlegging for barn i de første årene Barnet forsøker tingene om og om igjen for å arbeide ut ting som "Hvilke ting er suckable" og deretter funker kategorier av suckable og ikke-suckable ting.


Referanse:

suckable

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av suckable. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 13 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av suckable ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 239076 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk