"strafe" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

strafe

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Tyske strafe ("straffe"), et konjugert form for strafen ("straffe") den britiske sagen i tyske uttrykk som "Gott strafe England» («Gud straffe England") under første verdenskrig.


Substantiv:

strafe (flertall strafes) Et angrep av maskingevær eller kanon ild fra et lavtflygende fly. (video spill) en sidelengs bevegelse uten å snu. 2004, Marc Saltzman, Spill Creation og Karriere: Insider Secrets fra bransjeeksperter Vi har også lagt til et nytt spill kontroll kalt "defensive strafe", der brukeren kan trykke på en knapp og bli vendt fremover.


Verb:

strafe (tredje person entall enkle stede strafes, presens partisipp strafing, enkel fortid og perfektum partisipp strafed) (transitive) Å angripe (bakkemål) med automatisk skyting fra en lavtflygende fly. (intransitive, videospill) å omgå; å bevege seg sidelengs uten å snu. En kjerne mekaniker for de fleste førstepersonsskytespill. 2001 Jana Hallford, Swords og kretser: en designer guide til datamaskin rollespill Hvis NPC er nær spilleren, han kan også prøve å bruke prøvd-og-sann Quake sirkel-strafing teknikk. 2007 Stephen Cawood, Pat McGee, Microsoft XNA Game Studio Creator Håndbok A strafe er en side-til-side kamerabevegelser. Hvis du er en fan av første-person shooter spill, vet du hvor fundamental strafing kan være til et spill.


Anagrammer:

afters, farest, raskere


Referanse:

strafe

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av strafe. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 102 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av strafe ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 4 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 236381 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk