"steal" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

steal

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

steal


Engelsk Uttale:

steal


Substantiv:


Etymologi

Se Ståle et håndtak.


Definisjon

Et håndtak; en foreldet eller stele. [Arkaiske eller Provincial England] Og i hånden en stor poleax gjorde bjørn. Hvem steale var jern spekket, men ikke lenge. Spenser.Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen Stjal; partisipp Stjålet; presens partisipp og verbal substantiv Stealing .; (Gammelengelsk) Stelen, (angelsaksiske) stelan; beslektet med (gamle frisiske) stela, (nederlandsk) Stelen, (gammelhøytysk) stelan, tysk stehlen, (islandsk) stela, SW. stjäla, (dansk) stiaele, (gotisk) stilan.


Definisjon

1. For å ta og bære bort, feloniously; å ta uten riktig eller forlate, og med hensikt å holde urettmessig; som å stjele personlige varer av en annen. Maugre din akt, må du for indigence Eller stjele eller låne, din dispensere. Chaucer. Mannen som stjal en gås og ga bort giblets i tysk Eliot.

2. For å trekke tilbake eller formidle hemmelighet (refleksiv); dermed å krype i smug, eller å insinuere. De kunne antyde og stjele seg under samme ved sin ydmyke vogn og underkastelse. Spenser. Han vil stjele seg inn i en manns gunst. (Shakespeare)

3. For å få ved insinuerer kunst eller skjulte midler. Så Absalom stjal hjertene til Israels menn. 2 samaritan xv. 6.

4. For å komme inn i ens makt gradvis og ved umerkelige grader; å ta besittelse av ved en gradvis og umerkelig bevilgning; - Med en gang. Rekke gjenstander har en tendens til å stjele bort sinnet fra sin stadige jakt på alle fag. I. Watts.

5. For å oppnå i et skjult eller usett måte; å prøve å gjennomføre hemmelighet; som å stjele en titt. Alltid, når du forvender din mening eller kurs, bekjenner det tydelig, ... og ikke tenke på å stjele den. Bacon. Å stjele en marsj, å marsjere i en hemmelig måte; å få en fordel usett; - Tidligere etterfulgt av av, men nå med på eller ved, og noen ganger av over; som å stjele en marsj på ens politiske rivaler. Hun går ønsket å stjele en marsj av dårlig Liddy. Smollett. Femti tusen menn kan ikke lett stjele en marsj over havet. Walpole.Intransitive Verb:


Definisjon

1. For å øve, eller være skyldig i, tyveri; å begå tyveri eller tyveri. Du skal ikke stjele. Exodus xx. 15.

2. For å trekke seg, eller passere i stillhet; å gli inn, sammen, eller bort, unperceived; å gå eller komme i smug. Chaucer. Fast i sinnet for å unngå ytterligere entreaty, og å fly hele selskapet, en natt hun stjal unna. Sir P. Sidney. Fra hvem du nå må stjele, og ikke ta permisjon. (Shakespeare) En myk og høytidelig puste lyd Rose som en damp av rike, destillert parfymer, og stjal på luften. Milton.Synonymer:

filch


Pilfer


purloin


stjele


Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av steal. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 113 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av steal ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 15 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 234723 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk