"something" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

something

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

something


Engelsk Uttale:

some•thing


Substantiv:


Definisjon

1. Noe ukjent, ubestemt, eller som ikke er spesielt utpekt; en viss ubestemt ting; ubestemt eller ukjent hendelse; en uspesifisert oppgave, arbeid, eller ting. Det er noe i vinden. (Shakespeare) Hele verden har noe å gjøre, noe å snakke om, noe å ønske seg, og noe å være ansatt om. Pope. Noe attemped, noe gjort, har tjent en natts hvile. Longfellow.

2. En del; en porsjon, mer eller mindre; ubestemt mengde eller grad; litt. Noe gjenstår ennå er i tvil. Milton. Noe av det oppstår fra vår barnlige tilstand. I. Watts.

3. En person eller ting betydning. Hvis et menneske tenker seg å være noe, når han ingenting, forfører han selv. Galen vi. 3.Adverb:


Definisjon

I en viss grad; noe; til noen exrent; i en viss avstand. (Shakespeare) jeg noe redd min fars vrede. (Shakespeare) Vi har noe mer rettferdig spill enn en reasoner kunne ha forventet tidligere. Burke. Min følelse av kontakt er noe grov. Tennyson. Det må gjøres i natt, og noe fra palasset. (Shakespeare)Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av something. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 149 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av something ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 6 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 229835 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk