"røyk ring" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

røyk ring

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

røyk ring (flertall røyk ringer) Røke triks der man blåser eller puster ringer av røyk. 2 013 1. mars Frank Fish, George Lauder, "Ikke bare gå med strømmen", American Scientist, volum 101, nummer 2, side 114: En ekstrem versjon av virvling er en virvel. Vortex er en spinning, virvlende masse av væske, som kan observeres i rotasjon av vann går ned en renne, så vel som i røkringer, tornadoer og orkaner. En røykingen vedvarer for en overraskende lang tid, noe som illustrerer den langsomme hastigheten ved hvilken viskositeten avgir energi av en hvirvel.


Referanse:

smoke ring

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av røyk ring. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 25 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av røyk ring ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 228057 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk