"handle stjele" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

handle stjele

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

shoplift


Verb:

butikk stjele (Tredje person entall enkle stede butikk stjeler, presens partisipp butikk stjele, enkel fortid og perfektum partisipp -) (preteritum og perfektum partisipp ikke bekreftet) (Australia) For å shoplift. Hvis du oppdager en person butikk stjele, rapportere det til politiet. 1983, John A. Seymour, Juvenile Justice i South Australia, side 15, for eksempel butikk stjele tilfeller av den typen som allerede er beskrevet er jevnlig behandlet på åstedet, og etterpå, på en politistasjon uten involvering av foreldre eller foresatte. 2 001 25 April, Doggy, "", aus.legal, Usenet: Jeg har også i det siste hadde rettskjennelser tatt ut på vår kjente butikk stjele kunder å hindre dem fra å komme inn i butikken min.


Referanse:

shop steal

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av handle stjele. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 23 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av handle stjele ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 223966 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk