"hai agn" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

hai agn

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

(svømmer langt fra land): hai egne


Substantiv:

hai agn (utellelig) brukt annet enn som et idiom: se hai, agn. 1999 Pat Slater, utrolige fakta om Australia, side 48, Australias Sea-løvene på Seal Bay, Kangaroo lsland, hadde nesten blitt utryddet ved å drepe for hai agn når en bevaring reserve ble proklamert i 1954. 2003 Jimmie Dean Coy, Valor: A Gathering of Eagles, side 126, tenkte jeg: "Hva en vei å gå. Etter alt jeg har vært gjennom, jeg kommer til å sjekke ut som en hunk av hai agn. "2006 Donald E. Biederman, et al., Law And Business av Entertainment Industries, femte utgave, side 312, In" Great White "en lokal newsman og hans kameramann, for å få publisitet, bestemmer seg for å senke rått kjøtt av bryggen som hai agn. (humoristisk) En som har vært eller er sannsynlig å bli angrepet av en hai. 2001 Gordon Korman, Island, Bok I: Shipwreck, side 118, Når Ian informert Will at det var hans tur for hai-agn posisjon, han ble fortalt, "Du vet, Lyssa kom på andreplass i sjakk klubb, men hun tapte mot Seth Birnbaum i finalen . "Ved uuttalt enighet, Luke, stoppet Ian, og Charla ber Will til å ta hans tur dingler i havet. (Australia, substantiv) En enslig svømmer eller surfer langt fra land, en hai egne.


Referanse:

shark bait

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av hai agn. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på hai agn finner du nedenfor:

1.hai
2.hai agn
3.hai angrep
4.Haida
5.Haidari
6.Haidario
7.Haidarion
8.Haidinger
9.haidingerite
10.haiduck
11.haier og skater
12.Haietlik
13.haifinnesuppe
14.haigerachite
15.Haight
16.haik
17.Haikal
18.haike
19.haiker
20.Haikou
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 55 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av hai agn ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 222891 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk