"sejunct" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

sejunct

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Fra Latin sēiūnctus, partisipp av sēiungō ("egen"); fra SE ("uten") + iungō ("å delta").


Adjektiv:

Adjektiv sejunct (komparativ mer sejunct, superlativ mest sejunct) (sjelden) Separat; separert. 1909, TR Glover, Konflikt religioner i Early Roman Empire: 'Nei, ikke så langt - ikke så langt, sa han, jeg uttale gudene å være sejunct og fremmed fra oss, som å tro at ikke engang våre bønner kan nå dem. ' 1912, Ezra Pound, "The Wisdom of Poetry", Selected Prose 1909-1965: Nå som mekanisk vitenskapen har realisert sine gamle drømmer om fly og sejunct kommunikasjon, han er fortroppen av psykolog på vakt for nye følelser, nye vibrasjoner fornuftig å fakulteter som ennå syk forstått. 1922 James Joyce, Ulysses: bilder, guddommelig og menneskelig, den cogitation som ved sejunct hunner er å tumescence bidrar eller letter problemet i høy Sunbright wellbuilt rettferdig hjem til mødre da, tilsynelatende langt borte og reproductitive, det er kommet etter henne dertil å ligge i, hennes sikt opp.


Referanse:

sejunct

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av sejunct. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på sejunct finner du nedenfor:

1.sejant
2.sejeant
3.sejein
4.Sejm
5.sejoin
6.sejunct
7.sejunction
8.sejungible
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 25 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av sejunct ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 220036 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk