"svi" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

svi

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

sear


Engelsk Uttale:

sear


Adjektiv:


Etymologi

ufullkommen & partisipp Grillet; presens partisipp og verbal substantiv Searing. ; (Old English) seeren, (angelsaksiske) seárian. Se Sear, adjektiv


Definisjon

[(Gammelengelsk) seer (angelsaksiske) Sear (antatt) fra seárian å visne; beslektet med (nederlandsk) zoor tørre, (lavtysk) soor, (gammelhøytysk) soren til å visne, (gresk) sush) til tørk, for å visne, Zend hysj tørke. kvm. root152. Confer Austere, Sorrel, adjektiv] Dry; visnet; ikke lenger grønn; - Brukes til blader. Milton. Jeg har levd lenge nok; min vei i livet er fall'n inn svi, den gule blad. (Shakespeare)Transitive Verb:


Etymologi

(Fransk) serre et grep, trykke, fra (latin) sera. Se Serry.


Definisjon

[ufullkommen & partisipp Grillet; presens partisipp og verbal substantiv Searing.]

1. For å visne; å tørke opp. (Shakespeare)

2. For å brenne (overflate) til tørrhet og hardhet; til cauterize; å utsettes for en grad av varme, som endrer farge eller hardhet og struktur av overflaten; å svi; å gjøre ufølsom; som å svi huden eller kjøtt. Brukes også i overført betydning. Jeg brennemerket med brennende stål. Rowe. Det var forgjeves at amiable guddommelige forsøkt å gi helsebringende smerte til at brennemerket samvittighet. Macaulay. Disiplin av krig, å være en disiplin i ødeleggelsen av livet, er en disiplin i brutalitet. Uansett sympatier eksisterer er brennemerket. Høy Spencer.

Merk: Sear er alliert til å svi i betydning; men den anvendes primært til dyrekjøtt, og har spesiell referanse til virkningen av varmen i merking overflaten hardt. Scorch påføres kjød, tøy, eller andre stoffer, og har ingen henvisning til effekten av hardhet. Å svi, for å lukke ved rålekkert. "Cherish årer av god humor, og svi opp de av syke." Sir (walisisk) Temple.Substantiv:


Definisjon

Fangsten i en Gunlock der hammeren holdes spent eller halv skeivt. Sear våren, våren som fører til at svi å fange i hakkene der hammeren blir holdt.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av svi. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på svi finner du nedenfor:

1.svi
2.svidd
3.svie
4.svigerdatter
5.svigerfar
6.svigermor
7.svigersønn
8.svik
9.svikaktig
10.svike
11.svikt
12.svikte
13.sviktende
14.svikter
15.svimlende
16.svimmel
17.svimmelhet
18.svimmelheten
19.svin
20.svin-pox
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 79 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av svi ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 10 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 219303 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk