"ring" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

ring

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

ring


Engelsk Uttale:

ring


Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen Rang eller Rung (; partisipp Rung, presens partisipp og verbal substantiv Ring, (angelsaksiske) hringan;. beslektet med (islandsk) hringja, (svensk) ringa, (dansk) ringe, (Old Dutch) ringhen, ringkelen. kvm. root19.


Definisjon

1. For å få til lyd, spesielt ved å slå, som en metallisk kropp; som å ringe en bjelle.

2. For å gjøre (en lyd), som ved å ringe en bjelle; å lyde. The Shard-borne bille, med sine døsig hums, Hath ringt natts gjesping peal. (Shakespeare)

3. For å gjenta ofte, høyt, eller oppriktig. Å ringe en skrallende, å ringe et sett med endringer på en dørklokke av klokkene. - For å ring endringene på. Se Endre. - Å ringe inn eller ut, for å innlede, delta på, eller feire, med ringing av bjeller; som, å ringe ut det gamle året og ring i det nye. Tennyson. - Å ringe bjeller bakover, å høres klokkespill, snu den vanlige orden; - Tidligere gjort som et signal om alarm eller fare. Sir (walisisk) Scott.Intransitive Verb:


Etymologi

(Angelsaksiske) Hring, hrinc; beslektet med Friesic Hring, (nederlandsk) og tysk ring, (gammelhøytysk) ring, Hring, (islandsk) hringr, Dan. & SW. ring; konferere (russisk) runde '. Confer harangue, Rank rad, Rink.


Definisjon

1. For å høres, som en bjelle eller annen klangfulle kropp, spesielt en metallisk en. Nå Ringen trompes høyt og Clarion. Chaucer. Hvorfor ring ikke ut klokkene (Shakespeare)

2. For å øve å lage musikk med klokkene. Holder.

3. For å høres høyt; å runge; å bli fylt med en Med søtere notater hvert stigende tempel rung. Pope. Hallen med harpe og carol ringte. Tennyson. Mine ører fortsatt ring med støy. Dryden.

4. Hvis du vil fortsette å varsle eller vibrere; å runge. Påstanden er fortsatt ringing i ørene våre. Burke.

5. For å bli fylt med rapport eller snakke; som, hele byen ringer med sin berømmelse.Substantiv:


Etymologi

ufullkommen & partisipp Omkranset; presens partisipp og verbal substantiv Ringing.


Definisjon

1. En lyd; spesielt, lyden av vibrerende metaller; som, ringen av en bjelle.

2. Enhver høy lyd; lyden av mange stemmer; en lyd fortsatte, gjentatt, eller gjallet. Ringen av acclamations ferske i ørene. Bacon

3. Et klokkespill, eller et sett med bjeller harmonisk avstemt. Så stor og tunbare en ring av bells som helst i verden. Fuller.Substantiv:


Definisjon

En sirkel eller en sirkulær linje, eller noe i form av en sirkulær linje eller bøyle.

2. Nærmere bestemt, en sirkulær ornament av gull eller annet edelt materiale som bæres på fingeren, eller festet til øre, nese, eller noen annen del av den person; som en giftering. Da han tommelen han hadde av gull en ring. Chaucer. Kjære ring i Venezia vil jeg gi deg. (Shakespeare)

3. En sirkulær område der løpene er eller løpe eller andre idretter er utført; en arena. Plassere meg. O, plassere meg i den støvete ringen, hvor ungdommelig vogner contened for ære. (Engelsk) Smith.

4. En inclosed plass der pugilists kjempe; dermed figurativt, premien kampene. "Veien var en institusjon, ringen var en institusjon." Thackeray.

5. En sirkulær gruppe av personer. Og hører musene i en Aye rundt omkring Jove alter synge. Milton.

6. (geometri) (a) Den plane figuren på mellom omkretsene av to konsentriske sirkler. (b) Det faste stoffet som genereres ved omdreining av en sirkel, eller en annen figur, omtrent en utvendig rett linje (en akse) som ligger i samme plan som den sirkel eller en annen figur.

7. (astronomi og Navigasjon) Et instrument, tidligere anvendt for å ta solens høyde, som består av en messingring opphengt i en svivel, med et hull på en side gjennom hvilken en solenergi stråle innskriving indikerte høyden på den graderte indre overflate på motsatt side.

8. (botanisk) Et elastisk bånd helt eller delvis omkranser spore tilfeller av bregner. Se illustrasjon av sporehus.

9. klikken; en eksklusiv kombinasjon av personer for en egoistisk formål, som å kontrollere markedet, distribuere kontorer, oppnå kontrakter, etc. Kjennelsen ring i Konstantinopel. (Engelsk) A. Freeman. Ring rustning, rustning består av ringer av metall. Se Ringe post, under og Chain post under Chain. - Ring blackbird (zoologi), ringen Ousel. - Ring kanalen (zoologi), den sirkulære vannrøret som omgir spiserøret av pigghuder. - Ring Dotterel, eller Omkranset Dotterel. (Zoologi) Se Dotterel, og Illustrasjon Pressiroster. - Ring dropper, en skarpere som later til å ha funnet en ring (falt av seg selv), og prøver å overtale en annen til å kjøpe det som verdifullt, det å være verdiløs. - Ring gjerde. Se Fence. - Ring finger, tredje finger på venstre hånd, eller neste lillefingeren, som ringen er plassert i ekteskapet. - Ring formel (kjemi), en grafisk formel i form av en lukket ring, som i tilfelle av benzen, pyridin, etc. Se illustrasjon henhold benzen. - Ring post, en slags post laget av små stålringer sydde på et plagg av lær eller klut. - Ring mikrometer. (Astronomi) Se Rundskriv mikrometer under mikrometer. - Saturns ringer. Se Saturn. - Ring Ousel. (Zoologi) See Ousel. - Ring papegøye (zoologi), en av flere arter av Old World parrakeets har en rød ring rundt halsen, spesielt Palaeornis torquatus, vanlig i India, og P. Alex av Java. - Ring heilo. (Zoologi, a) Ring Dotterel. (b) en av flere små amerikanske plovers har en mørk ring rundt halsen, som semipalmated heilo (aegialitis semipalmata). - Ring slange (zoologi), en liten ufarlig amerikansk slange (Diadophis punctatus) som har en hvit ring rundt halsen. Baksiden er ash-farget, eller salvie grønn, buken på en oransje rødt. - Ring stopperen. (Nautical) See Stopper. - Ring trøske (zoologi), ringen Ousel. - Premien ring, ring der premie jagerfly stri; premie jagerfly, kollektivt. -- Ringen. (a) Liket av sportslige menn som satser på hest løp. [England] (b) Premien ring.Transitive Verb:


Definisjon

1. For å omgi med en ring, eller som med en ring; å omringe. "Ring disse fingrene." (Shakespeare)

2. (Hagebruk) For å gjøre en ring rundt ved å skjære bort barken; til belte; som å ringe grener eller røtter.

3. For å passe med en ring eller med ringer, som fingrene, eller et svinetryne.Intransitive Verb:


Definisjon

(Falconry) Å stige i luften spiral.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av ring. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på ring finner du nedenfor:

1.Rin Tin Tin
2.rincon
3.rind
4.rinded
5.rindle
6.Rindy
7.rine
8.rined
9.rinforzando
10.Ring
11.ring
12.ring armatur
13.ring around
14.ring arter
15.ring av
16.ring av kroken
17.ring av sannhet
18.ring av stål
19.ring ball
20.ring bærer
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 154 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av ring ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 17 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 211577 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk