"hjemfall" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

hjemfall

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

reversion


Engelsk Uttale:

re•ver•sion


Substantiv:


Etymologi

(Fransk) hjemfall, (latin) reversio en vei tilbake. Se Revert.


Definisjon

1. Det å returnere, eller kommer tilbake; tilbake. (foreldet) Etter sin hjemfall hjem, [han] var bortskjemt, også, for alt det han hadde med seg. Foxe.

2. Det som går tilbake eller avkastning; rest. (foreldet) Den lille hjemfall av denne store marine som kom hjem kan bli sett på av religiøse øyne som relikvier. Fuller.

3. (Law) Kandidatkåringen en esttate til grantor eller hans arvinger, ved lov, etter at tilskuddet er avsluttet; dermed resten av en eiendom igjen i innehaver eller eieren av denne, skal tre i kraft i besittelse, ved lov, etter avslutningen av et begrenset eller mindre eiendom skåret ut av det, og formidles av ham. Kent.

4. Derfor rett til fremtidig besittelse eller enjoiment; rekkefølge. For selv rever er alle ba før. Dryden.

5. (livrenter) En utbetaling som ikke er til å bli mottatt, eller en fordel som ikke starter, inntil happening av noen hendelse, som død av en levende person. Brande & C.

6. (biologi) En retur mot noen anen type eller karakter; atavism. Reversering av serien (algebra), det handler om å gå tilbake en serie. Se å omgjøre en serie under Revert,Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av hjemfall. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 44 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av hjemfall ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 210383 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk