"repair" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

repair

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

repair (flertall repairpersons eller repairpeople) noen som reparasjoner; en reparatør eller repairwoman 1987 (2006), William F. Smith, "An Almost Perfect Crime", The Mammoth Book of Perfect Crimes & Impossible Mysteries en reparatør og hans lastebil. Gjett jeg skal si repair. Kunne ha vært en gal under det uniform og lue. 1998 18. desember Peter Margasak, "Punk Planets ny atmosfære", Chicago Reader: Nå snål navneskilt er alt som skiller hans arbeidsplass fra de av kopimaskinen repair, kosthold mat selskap, og kjøkken designer nede i gangen. 2006 Desember 8, Chuck Shepherd, "News of the Weird", Chicago Reader: Som en del av forliket i en diskriminering klage innlevert etter en 70 år gammel transseksuelle Verizon repair ble gjentatte ganger arrestert for å bruke kvinners bad på Grand Central Station i New York City, Metropolitan Transportation Authority avtalt i oktober for å la folk bruke togstasjonen badet som er "forenlig med deres kjønn uttrykk."


Referanse:

repairperson

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av repair. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 114 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av repair ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 208472 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk