"re-mobilisering" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

re-mobilisering

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

remobilize + -ation


Substantiv:

re-mobilisering (flertall remobilizations) Avkastningen av et stoff til sirkulasjon i et system som stoffer som hadde blitt låst i sedimenter. 2004, AJ Wilson et al, "In-kanal lagring av fine sedimenter i elvene i Sørvest England", i Sediment Transfer Gjennom Fluvial System, ISBN 1901502678, side 293:. Sedimentet innholdet i denne prøven ble antatt å reflektere re-mobilisering av fint sediment hjelmklede på overflaten og inneholdt i sjiktet materialet matrisen. (medisin) En retur til mobilitet. 1961, IF Dersch, US Patent 3,088,457: Therapeutic Device, side 4: Dette resultatet er helt tilfredsstillende og gir muligheter for gradvis re-mobilisering av uegnede enkeltpersoner eller fremkalle dem til å ta et første skritt mot å fornye aktive liv.


Referanse:

remobilization

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av re-mobilisering. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 64 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av re-mobilisering ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 208151 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk