"rasjonale tall" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

rasjonale tall

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

rasjonale tall (Skal vi slette (+) dette fornuftig?) (matematikk) Settet med tall som kan uttrykkes som et forhold mellom heltall, ofte markert med fet bokstaven Q, eller tavle fet brev ℚ. 2002 Michael Rosen, tallteori i Function Fields, side vii er Elementary tallteori opptatt av aritmetiske egenskaper ringen av heltall, ℤ og sitt felt av fraksjoner, de rasjonale tall, ℚ. 2004, Ronald S. Irving, heltall, polynomer og Rings: A Course in Algebra, side 127, men hvis vår ring av interesse er rasjonale tall ℚ, så ser vi at. 2012, Thomas E. Kieren, 3: Rational og Brøk Numbers: Fra Quotient Fields til Forståelse Recursive, Thomas P. Carpenter, Elizabeth Fennema, Thomas A. Romberg (redaktører), rasjonale tall: En integrering av forskning, side 53, I analyse som følger, egenskapene til en ordnet kvotient feltet (Birkhoff & MacLane 1953) er vurdert, fordi dette kapittelet fokuserer på rasjonelle tall, et godt eksempel på et slikt felt. For flere eksempler på bruken av dette begrepet, se sitater side. Flertall av rasjonelt tall


Referanse:

rational numbers

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av rasjonale tall. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på rasjonale tall finner du nedenfor:

1.ras
2.Ras Algethi
3.ras malai
4.RAS syndrom
5.rasagilin
6.Rasante
7.Rasbora
8.rasburikase
9.rascal
10.rascaldom
11.rascaless
12.rascality
13.rascallion
14.rascally
15.rascalry
16.rascette
17.rase
18.rase baiting
19.rase dronning
20.rase fare
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 43 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av rasjonale tall ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 204716 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk