"havbeite" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

havbeite

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

havbeite (flertall ranchings) Den virksomhet eller aktivitet for å drive en ranch, oppdrett eller heve husdyr. Gårdsarbeid er hans måte å leve på. En ranch. 1889, en artikkel på Migrations av Planter etter de Candolle, Stallybrass, Hooker og Wallace, publisert i The Edinburgh Review, eller Kritisk Journal, volum 169, side 465: På et senere tidspunkt kan vi anta at andre planter ble funnet nyttig, for eksempel som de kunstige fôrvekster som begynte å bli dyrket for storfe når det rent pastorale system for oppdrett av nomadestammer kom til en slutt, akkurat som storfe ranchings vil gjøre i Amerika uten fjernt dato, blir det sagt. 1938-1968, publisert i 2001 i Når profeti fortsatt hadde en stemme: bokstavene Thomas Merton & Robert Lax, redigert av Arthur W. Biddle, side 401: (jeg blir tatt til fjell så høyt du kan ikke puste, gå ut ! av kapselen: zam er du flat i Aspens Omgitt i alle dimensjoner ved enslig ranchings, ingen lyd, men den gende av kyr beslagene av ku-gress) For flere eksempler på bruken av dette begrepet, se siteringer siden.. .


Verb:

havbeite Present partisipp av ranch.


Referanse:

ranching

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av havbeite. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på havbeite finner du nedenfor:

1.havabbor
2.havable
3.havan
4.havana
5.Havana
6.Havana Brown
7.Havanan
8.havanese
9.Havanna
10.Havant
11.Havard
12.havarerte
13.havari
14.Havarti
15.havørn
16.havbeite
17.havbruk
18.havbunnen
19.havbunnsspredning
20.Havdalah
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 74 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av havbeite ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 204266 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk