"qadi" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

qadi

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Fra arabisk قاضي (Qadi).


Substantiv:

qadi (flertall qadis) (Islam, jus) En sivil dommer i enkelte islamske land. 1907, Various, The Olive Fairy Book: Til denne jøden avtalt, og de to gikk sammen til den store hallen, hvor Kadi ble administrere rettferdighet. 1985, Yasmin Hussain, Sharon Siddique, Ahmad Ibrahim, Readings om islam i Sørøst-Asia: juridiske avhandlinger som omhandler temaet vanligvis snakket om utnevnelsen til kontoret til en qadi. 1990, Peter Hopkirk, det store spillet, Folio Society 2010, s. 74: The Qazi, hans åndelige rådgiver, hadde anbefalt at den russiske tas ut i ørkenen og begravd levende. 2011 Jill Hamilton, The Guardian, 22 juli 2011: Mens sharialov for skilsmisse i mange muslimske land har blitt modifisert av regjeringer, ble i Israel reform initiert av qadis.


Anagrammer:

Qaid


Referanse:

qadi

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av qadi. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på qadi finner du nedenfor:

1.Qadar
2.Qadarite
3.qadi
4.Qadiriyya
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 100 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av qadi ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 201400 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk