"bekjenne" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

bekjenne

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

profess


Engelsk Uttale:

pro•fess


Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp hevdet; presens partisipp og verbal substantiv Professingular, (fransk) profe, maskulin, professe, feminin, bekjente (munk eller nonne), (latin) professus, partisipp av profiteri å bekjenne; pro før, for å frem + fateri tilstå, egne. Se Confess.


Definisjon

1. For å gjøre åpen erklæring, som av ens kunnskap, tro, handling, etc .; å avow eller erkjenne; å bekjenne offentlig; å eie eller innrømme fritt. "Hør meg bekjenner oppriktig." (Shakespeare) Den beste og klokeste av dem alle hevdet å vite dette bare at han ingenting visste. Milton.

2. For å sette opp et krav til; å gjøre tilstedeværelse til; dermed å sette på eller presentere en opptreden av. Jeg bekjenner seg til å være noe mindre enn jeg synes. (Shakespeare)

3. For å presentere kunnskap, til å utrope seg selv bevandret i; å lage en selv en lærer eller utøver av, for å sette opp som en autoritet respekterer; å erklære (en selv å være slik); som bekjenner han kirurgi; bekjenne seg selv en lege.Intransitive Verb:


Definisjon

1. For å ta et yrke på en selv ved en offentlig erklæring; å tilstå. Drayton.

2. Å erklære vennskap. (foreldet, Shakespeare)Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av bekjenne. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 114 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av bekjenne ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 7 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 197118 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk