"pit" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

pit

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

pit


Engelsk Uttale:

pit


Substantiv:


Etymologi

(Gammelengelsk) pit, sette, (angelsaksiske) Pytt en grop, hull, (latin) puteus en brønn, pit .; Ringing (nederlandsk) pit, beslektet med (engelsk) marg.


Definisjon

1. Et stort hulrom eller hull i bakken, enten naturlig eller kunstig; et hulrom i overflaten av et legeme; et innrykk; spesifikt: (a) Akselen av en kullgruve; et kull gropen. (b) Et stort hull i bakken fra hvilket materiale er gravd eller brytes; som en stein pit; et grustak; eller i hvilken materiale som er fremstilt ved brenning; som en lime pit; en kullgrop. (c) En vat sunket i jorden; som en brunfarge pit. Riste meg inn i noen motbydelige pit. (Shakespeare)

2. Enhver avgrunnen; spesielt, graven, eller dødsriket. Tilbake til helvetes avgrunn jeg drar dig lenket. Milton. Han keepth hans sjel fra graven. Job xxxiii. 18.

3. En dekket dypt hull for å fange inn ville dyr; en fallgruve; dermed en felle; en snare. Brukes også i overført betydning. Salvede Herren ble tatt i sine groper. Klagesangene iv. 20.

4. En senkning eller hull i overflaten av menneskekroppen; som: (a) Den hule plass under skulderen eller arm; armhulen, eller armhulen. (b) Se Pit i magesekken (nedenfor). (c) Den innrykk eller mark igjen av en verkebyller, som i kopper.

5. Tidligere at en del av et teater, på gulvet i huset, under nivået av scenen og bak orkesteret; nå, i England, vanligvis den delen bak bodene; i USA, parkett; også, beboere av en slik del av et teater.

6. inclosed område der GAMECOCKS, hunder og andre dyr er brakt til å kjempe, eller der hundene er trent til å drepe rotter. "Så sterkt som to gamecocks i gropen." Locke.

7. (botanisk) (a) endocarp av en steinfrukt, og dens inneholdt frø eller frø; en stein; som en fersken pit; en grop kirsebær, etc. (b) En depresjon eller tynn flekk på veggen av en kanal. Cold pit (hagebruk), en utgravning i jorden, foret med mur eller brett, og dekket med glass, men ikke kunstig oppvarmet, - brukes i vinter for lagring og beskyttelse av halv knapt planter, og noen ganger i løpet av våren som en tvinge seng. - Pit kull, kull gravd fra jorden; steinkull. - Pit ramme, rammen over akselen i en kullgruve. - Pit hode, overflaten av bakken ved munningen av en grop eller gruve. - Pit ovn, en ovn for coking kull. - Pit martin (zoologi), banken svelge. [Provincial England] - Pit i magesekken (Anatomy), depresjon på midtlinjen til midten av magesekken i magen ved den nedre enden av sternum; den infrasternal depresjon. - Pit så (Mechanic), en sag jobbet av to menn, en av dem står på loggen og den andre under den. Det sted hvor den sistnevnte er ofte i en grop, derav navnet. - Pit viper (zoologi), noe viperine slange å ha en dyp grøft på hver side av snuten. Klapperslangen og Copperhead er eksempler. - Arbeide pit (mineralogi), en sjakt der malmen blir heist og arbeiderne gjennomført; - Til forskjell fra en aksel som brukes for pumpene.Transitive Verb:


Etymologi

ufullkommen & partisipp pitted; presens partisipp og verbal substantiv Grop.


Definisjon

1. Å plassere eller sette ned i en grøft eller hull. De levde som dyr, og ble satt opp som dyr, ramlet ned i graven. T. Grander.

2. For å markere med små groper, som av ulike pustler; som, et ansikt pitted av kopper.

3. Å introdusere som en antagonist; å sette frem for eller i en konkurranse; som å pit en hund mot en annen.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av pit. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på pit finner du nedenfor:

1.pit
2.pit bull
3.pit bull terrier
4.pit lane
5.pit mot
6.pit prop
7.pit stop
8.pit ut
9.pit viper
10.pit-hull
11.pita
12.Pitabrød
13.pitahaya
14.pitapat
15.pitavastatin
16.pitaya
17.Pitcairn
18.Pitcairn Island
19.Pitcairn Islands
20.Pitcairner
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 123 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av pit ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 8 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 188384 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk