"straff enhet" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

straff enhet

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

straff enhet (flertall straff enheter) (Australia, jus) et beløp, som brukes som grunnlag for overtredelsesgebyr, som kan justeres av regjeringen uten å måtte passere ny lovgivning. 2002 Kate Warner, Straffeutmålingen i Tasmania, side 124, i 1987 straffen Enheter og andre straffer loven innført en ny ordning for økonomiske sanksjoner. De straffebestemmelser i en rekke lover som inneholder hyppigst forekommende lovbrudd ble endret for å angi fint i straffe enheter i stedet for en bestemt sum. Verdien av en straff enhet er angitt i Straffe Enheter og andre straffer loven, s 4, for tiden på $ 100. Alle lovbrudd nå spesifisere bøter i straff enheter. 2008, Jules Aldous, Making og Breaking the Law: VCE Units 3 og 4, side 311, vanligvis en lov setter en maksimal bot eller straff for en bestemt handling, målt i straff enheter, som har en monetær tilsvarende. For eksempel under § 46 (2) of the Road Safety Act 1986 ", en person som ikke klarer å stoppe bilen når forespurt eller signalisert er skyldig i en straffbar handling. Straffe: åtte straffer enheter '. 2010, CCH Australia Limited, Australian Master HR Guide 2010, side 1 144, En person må ikke bruke avlyttingsutstyr for å spille inn en privat samtale som personen er en fest. Hvor en person bryter denne bestemmelsen, kan personen være ansvarlig overfor en bot på 50 straffepoeng enheter ($ 5000). Der lovbruddet er begått av et aksjeselskap, kan selskapet være ansvarlig overfor en bot på 50 straffepoeng enheter ($ 25 000).


Referanse:

penalty unit

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av straff enhet. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 129 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av straff enhet ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 182292 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk