"overcentralized" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

overcentralized

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

over- + sentralisert


Adjektiv:

Adjektiv overcentralized (komparativ mer overcentralized, superlativ mest overcentralized) Altfor sentralisert eller konsentrert i myndighet. 2 009 6. september Thomas L. Friedman, "From barnevakt til adopsjon", New York Times: Som militær ekspert Anthony Cordesman, som har rådet den amerikanske hæren i Afghanistan, forklarte i The Washington Post nylig, det krever "en betydelig antall "av amerikanske forsterkninger og tid til å gjøre hva Kabul regjeringen har unnlatt å gjøre, fordi det fortsatt er" et grovt overcentralized regjering som er korrupt, er ofte et redskap for makthavere og narkosmuglere, og mangler grunnleggende kapasitet i praktisk talt alle departement . "


Referanse:

overcentralized

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av overcentralized. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 9 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av overcentralized ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 175853 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk