"ytterkanten" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

ytterkanten

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

ytterkanten (flertall ytterkantene) (cricket) Kanten av en flaggermus lengst fra kroppen av batsman. (cricket) Et utslag av en ball ut av ytterkanten av en flaggermus, ofte til de slips eller wicket keeper for en fangst. (skøyter) Kanten av bladet eller på siden av hjulene som vender bort fra den andre fot.


Verb:

ytterkanten (tredje person entall enkle stede ytterkantene, presens partisipp utenfor kanter, enkel fortid og perfektum partisipp utenfor kantet) (cricket) Å treffe ballen med utsiden kanten av flaggermus. (skøyting) Å plassere en vekt på ytterkanten av skate, og dermed beveger seg i en kurve i den retningen.


Referanse:

outside edge

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av ytterkanten. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 94 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av ytterkanten ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 175487 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk