"never" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

never

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

never


Engelsk Uttale:

nev•er


Adverb:


Etymologi

(Angelsaksiske) n; ne ikke, ingen + noensinne.


Definisjon

1. Ikke noen gang; Ikke på noe tidspunkt; ikke på noe tidspunkt, enten fortid, nåtid eller fremtid. (Shakespeare) Død fortsatt trekker nærmere, aldri tilsynelatende nær. Pope.

2. I noen grad; ikke minst; ikke. Den som har en venn til å veilede ham, kan bære hans øyne i en annen manns hode, og likevel se aldri verre. Sør. Og han svarte ham ikke et ord. Matthew xxvii. 14.

Merk: Aldri er mye brukt i komposisjon med dagens partisipp å danne adjektiver, som i aldri opphørt, aldri dø, never-ending, aldri-fading, aldri sviktende, etc. beholdt sin vanlige betydning. Aldri en avtale, ikke litt. (foreldet) Chaucer. - Aldri så, som aldri før; mer enn på noe annet tidspunkt, eller i noen andre sammenhenger; spesielt; spesielt; - Nå ofte uttrykt eller erstattes av aldri så. Spør meg aldri så mye medgift og gave. Gen. XXXIV. 12. En frykt for batteri, .. men aldri så godt jordet, er ingen tvang. Blackstone.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av never. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på never finner du nedenfor:

1.Neva
2.Nevada
3.Nevada gass
4.nevadaite
5.Nevadan
6.nevadite
7.Nevaeh
8.nevah
9.nevø
10.neve
11.nevekamp
12.Neveling
13.Neven
14.never
15.never
16.never ever
17.neverendingly
18.Neverland
19.nevermind
20.nevermore
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 97 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av never ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 5 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 159947 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk