"nerdom" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

nerdom

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

nerd + -dom; USA er 1983. Merk at -dom brukes både i betydningen "domenet" (nerder, som en gruppe), og i betydningen "egenskaper" (å være en nerd, nerdiness).


Substantiv:

nerdom (utellelig) (substantiv, sjelden) De holdninger og atferd av en nerd; nerdiness. 1983, Nan Robertson, "Tigers eller 'beste jenter," Valerie Mahaffey justerer, "The New York Times 1. april 1983 da hun var 17 falt hun forelsket i en klassekamerat som heter Ben:« Sammen dro vi hverandre ut av nerddom, »sa hun. 1997, Fredrik S. Clarke, Cinefantastique, Volume 29 Den selverklærte "eksemplar av nerdom" føler seg hjemme med Carl Sagan er spekulativ science-fiction. 2008, Maximum PC (oktober 2008) Selv filmer som først ser ut til å legge en lovende element av nerdom alltid ender opp med å gjøre noe dumt, som misfarging en spent databasert drama med idiotiske og ubrukelige (men akk så veldig sexy) 3D-grensesnitt. (substantiv, sjeldne) Nerds, ansett som en gruppe. 2009, Jack Nutting, Dave Mark, Jeff LaMarche, Lær Cocoa på Mac jeg fortsatt klukkle på noen av vitser som vi målrettet mot svært smale skiver av nerdom.


Anagrammer:

moderne normert


Referanse:

nerdom

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av nerdom. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på nerdom finner du nedenfor:

1.ner
2.Nera
3.nerd
4.nerdbrain
5.Nerdcore
6.nerderati
7.nerdete
8.nerdgasm
9.nerdhood
10.Nerdic
11.nerdily
12.nerdiness
13.nerdish
14.nerdishly
15.nerdishness
16.nerdism
17.nerditude
18.nerdo
19.nerdom
20.nerdsome
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 51 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av nerdom ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 159294 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk