"nerd" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

nerd

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Ukjent. Attestert siden 1951 som amerikansk student slang. Kanskje en endring av nerts ("nøtter", "gal"); se referanser nedenfor. Ordet, kapitalisert, dukket opp i 1950 i Dr. Seuss 's hvis jeg kjørte den Zoo som navnet på en imaginær dyr: Og så, bare for å vise dem, vil jeg seile til Katroo / Og ta tilbake en It-Kutch, en Preep og en proo, / A Nerkle, en nerd og en Seersucker også! Ulike usannsynlige folke etymologies og mindre sannsynlige backronymic spekulasjoner også eksisterer.


Synonymer:

(sosialt godtatt person, alle er slang og nedsettende): dag (australsk), doofus, kødd, dweeb, geek, goober, loser, propell hodet, twerp, Se også: kødd


Substantiv:

nerd (flertall nerder) (slang, noen ganger nedsettende) En person som er intellektuell, men generelt introverte 1953 Reklame for "forretningsmann lunsj", et skuespill av Micheal Quinn, i Patricia Brown, Gloria Mundi De liker spesielt å gjøre narr av en av sine medmennesker som ikke er til stede, som de anser en håpløs nerd - før, det vil si, de lærer han er engasjert til å gifte seg med sjefens datter. 2002 Sam Williams, Fri som i frihet: "Vi var alle geeks og nerder, men han var usedvanlig dårlig justert,» forteller Chess, nå matematikkprofessor ved Hunter College. 2 009 28 februar "Orszag å presentere budsjett blåkopi", WBBH: "Ja, jeg er super nerd, og hele rommet sprakk opp," sa Orszag. (uformell, noen ganger nedsettende) En som har en intens, besettende interesse for noe. en datamaskin nerd en tegneserie-bok nerd (slang, alltid nedsettende) En skjemmende, sosialt vanskelig, irriterende, uønsket, og / eller kjedelig, person; en kødd. Bare en nerd ville bære gule og blå striper med grønne bukser Nerds synes å ha det gøy med hverandre, men på en måte som gjør at andre le av dem. Hvorfor er du henger ut med at nerd?


Anagrammer:

rend


Referanse:

nerd

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av nerd. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på nerd finner du nedenfor:

1.ner
2.Nera
3.nerd
4.nerdbrain
5.Nerdcore
6.nerderati
7.nerdete
8.nerdgasm
9.nerdhood
10.Nerdic
11.nerdily
12.nerdiness
13.nerdish
14.nerdishly
15.nerdishness
16.nerdism
17.nerditude
18.nerdo
19.nerdom
20.nerdsome
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 79 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av nerd ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 4 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 159279 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk