"nødvendighet" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

nødvendighet

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

necessity


Engelsk Uttale:

ne•ces•si•ty


Substantiv:


Flertallsformer

Nødvendig


Etymologi

(Gammelengelsk) necessite, (fransk) nécessité, (latin) necessitas, fra necesse. Se Nødvendig.


Definisjon

1. kvalitet eller tilstand av å være nødvendig, uunngåelig, eller helt nødvendig; inevitableness; indispensableness.

2. Vilkåret for å være trengende eller necessitous; presserende behov; indigence; vil. Urge nødvendigheten og staten ganger. (Shakespeare) Den ekstreme fattigdom og nødvendigheten hans majestet var i. Clarendon.

3. Det som er nødvendig; en nødvendig; en nødvendig; noe uunnværlig; - Ofte i flertall. Disse bør være timer for nødvendigheter, ikke for herligheter. (Shakespeare) Det var en gang for meg Mere spørsmål om fancy, har nå vokst De aller nødvendigheten av hjerte og liv. Tennyson.

4. Det som gjør en handling eller en hendelse uunngåelig; uimotståelig kraft; overruling makt; tvang, fysisk eller moralsk; skjebne; dødsfall. Så talte djevel, og med nødvendighet, The tyrann bønn, unnskyldte hans djevelske gjerninger. Milton.

5. (Metafysikk) negasjonen av frihet i frivillig handling; underkastelsen av alle fenomener, enten materielle eller åndelige, til uunngåelig årsakssammenheng; necessitarianism. Av nødvendighet, med nødvendig konsekvens; ved tvang, eller uimotståelig kraft; perforce.Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av nødvendighet. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 163 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av nødvendighet ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 6 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 158482 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk