"mer som" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

mer som

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Frase:

mer som Brukes til å utfordre en annen bruk av et begrep, og erstatte den med noe taleren eller forfatteren anser mer relevant. 2002 Mark Morris, De ensomme Places "Load av gammelt søppel, mer som. Bare en tåpelig historie fra en tid da folk ikke visste noe bedre." 2005 Stephen Fry, "The ode mindre reist: låse poeten innen" Syllabics? Silly bollocks, mer som. 2005 Mark Worrall, over land og sjø "Gloriously uforutsigbare?" Jævla søppel, mer som. 2007 Dave Cox, Gone for en Burton Ingenting å gjøre med sin fysiske dyktighet. Bullshit og dritt mer som - veldig morsomt selv.


Referanse:

more like

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av mer som. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 166 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av mer som ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 1 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 153301 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk