"mer skrik enn ull" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

mer skrik enn ull

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Avledet fra praksisen med klipping sauer, der sauene kan "gråte" som deres ull er fjernet. Den tidligste innspilte variasjon synes å være innen 15. århundre engelsk advokat John Fortescue, som skrev "Moche Crye og ingen wull" i De laudibus legum angliae (c. 1470), kap. x.


Substantiv:

mer skrik enn ull (idiomatiske) Dramatiske påstander støttet av lite bevis 1747 John Smith, Chronicon Rusticum Commerciale; eller, Memoirs of Wool, og c, London. T. Osborne, side 304: Dette er de forbrytelser som vi er skyldig, før noen lov som forbyr oss: det var mer tillatt å plante Poison enn å Manufacture med oss, og vi løgn, virker det under en slik obloquy og Clamour, (som, så vidt jeg kan bedømme av brevet ditt, du også lytte til) det, som å importere våre Cattle til deg er en nusance, og å eksportere våre Ull er Felony ; så, etter Gradering, å oppføre her et Produksjon burde være ikke mindre enn Treason. Og likevel er det mer Cry enn Ull i all denne saken: For tør jeg, og gjør forsikrer deg, det, beskjedent snakker hele Antall av det vi jobber opp i Irland, utgjør ikke til halvparten av hva noen klær-County i England gjør. 1 999 26 februar Bruce M. Selya, "Aguilar-Solis v. INS", første Cir. 1999 sak nr. 98-1484: I innsigelsen, klageren tilbyr mer skrik enn ull. Han peker først til de vage trusler om at hans familie og venner videreformidlet til ham under hans 1 990 tilbake til El Salvador, og spekulerer at medlemmer av FMLN likevel søkt å skade ham på den tiden. Dette er uforbeholden antagelse.


Referanse:

more cry than wool

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av mer skrik enn ull. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 196 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av mer skrik enn ull ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 153299 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk