"mer og mer" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

mer og mer

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adverb:

Adverb mer og mer (grad) Gradvis mer. Olje blir dyrere og dyrere. Han begynte å ringe mer og oftere. 1923 Leo Tolstoj, Louise og Aylmer Maude (oversettere), Krig og fred, Hva ble uttrykt av hele tellingen er lubben figur, i Marya Dmitrievna funnet uttrykk bare i henne mer og mer strålende ansikt og dirrende nese. (måte) på en måte som øker progressivt. Såret skade mer og mer som vi gikk videre. 1782, Robert Burns, John Barleycorn, Hans farge sicken'd mer og mer, falmet han i alder; Og da hans fiender begynte å vise sin dødelig raseri. (modal) Viser at uttalelsen blir stadig mer sant. Flere og flere barn er blant de første til å ta opp nye teknologier. 1864 September, The Cadmean Madness i The Atlantic Monthly, Volume 14, Mer og mer er det ikke sjelen og naturen, men øyet og print, hvis resulterende er tenkt.


Deter:

mer og mer Stadig mer; et økende antall; en økende mengde. Det er flere og flere mennesker som holder dyr i disse dager.


Begrep:

mindre og mindre lenger og lenger lenger og lenger


Referanse:

more and more

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av mer og mer. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 143 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av mer og mer ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 153297 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk