"militær bortføring" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

militær bortføring

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synonymer:

milab


Substantiv:

militære bortføring (flertall militære bortføringer) En svikefull militær operasjon utført for å overbevise målene for operasjonen at de har hatt et møte med utenomjordiske vesener som faktisk er en iscenesatt knep 1996 Helmut Lammer Ph.D. Foreløpige funn fra prosjektet MILAB: Bevis for militær Kidnappinger om påståtte UFO Abductees publisert på The Alien Jigsaw, tankekontroll forumene og på mange andre nettsteder. Nylig har noen UFO abductees rapporterte at de også har blitt kidnappet av militære etterretningspersonell (MILAB) og tatt med til sykehus og / eller militære anlegg, hvorav noen er beskrevet som å være under jorden. 1 999 Et brev fra Dr. Helmut Lammer av den østerrikske romorganisasjonen til Dr. Steven Greer av Disclosure Project, publisert i Greer, Steven M. Utenomjordisk Kontakt: Evidence og implikasjoner. Krysset Point Inc, ISBN 978-0967323800, side 8. Jeg vil sende deg i dag en kopi av MILAB (Military bortføringer) manuskript til vurdering. 2004 leksikon oppføring i William J. Birnes UFO Magazine UFO Encyclopedia: Den mest omfattende enkelt Volume UFO Reference i Print, Pocket Books, ISBN 978-0743466745, side 215 Military bortføringer (MILABS) bortføringer utført av medlemmer av det amerikanske militæret for formål enten lære hva som skjedde med reelle fremmede abductees eller som del av en militær eller CIA "mind control" program. 2 003 Brenda Denzler The Lure of the Edge: Vitenskapelige Passions, religiøs tro, og jakten på UFOer, University of California Press, ISBN 978-0520239050, side 62 Uansett hva svaret kan være, ideen om militære engasjement i bortføringer ble en standardfunksjon av bortføring scenario ved midten av 1990-tallet, og som gjenstand for implantater, ble en spesialisert fokus for en pågående studie av en liten gruppe ufologists som dannet Prosjekt MILAB.


Referanse:

military abduction

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av militær bortføring. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på militær bortføring finner du nedenfor:

1.mil
2.mil gloriosus
3.Mila
4.milab
5.Milady
6.milage
7.Milan
8.milanese
9.Milanese
10.Milankovitch syklusen
11.Milaras
12.milarite
13.milatuzumab
14.milbemycin
15.milch
16.milch ku
17.milchy
18.mild
19.mild ale
20.mild og bitter
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 37 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av militær bortføring ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 149300 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk