"militarian" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

militarian

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Substantiv:

militarian (flertall militær) en person i eller involvert med militærtjeneste. 2 001 nov 15, "It Takes A BRAIN å forklare", St. Louis Post-Dispatch: For militær uniform, gir han Lowdown på krysserraketter og ubåter. For utilitarister, er det forklaringer på hvordan kjøleskap og aircondition jobbe 2001 okt 2, "for 11. september salmen sunget rundt i verden", Philadelphia Inquirer: Nei Maverick, sa Gibson han ville bare si hei og Payback militær uniform for deres tjeneste for sitt land. 2005 Jacey Eckhart, The Homefront Club: Den hardheaded Woman guide til Raising en militær familie, side 35: Me, har jeg tilbrakt hele livet mitt studerer innfødte militær uniform. De er en interessant person, kledd i fargerike innfødte kjole og deltar i bisarre sosiale skikker. 2 008 jul 4, "Mugabe på afrikanske union toppmøtet", CNN International: Og en av de vanskeligste tingene jeg noensinne har sett faktisk var å være der under Batsina (ph) i 2005 da han sendte politi og ungdoms militær uniform gjennom townships BULLDOZE folks hus.


Adjektiv:

Adjektiv militarian (komparativ mer militarian, superlativ mest militarian) av eller knyttet til den militære 1923 Coulson Kernahan, Kjendiser - små historier om Famous Folk, side 230: Naturligvis vår diskusjon først var om Scouts bevegelse som han var engstelig for å ta avstand fra alt militarian. 1987, Joachim E. Bergmann; Shigeyoshi Tokunaga, økonomiske og sosiale aspekter av industrielle relasjoner, side 46: Arbeidsgiverne brukte autoritære tradisjoner i en svært selektiv måte, vedta de autoritære praksis militarian regel litt modifisert 2007 16. mai "Hvordan USAs 'Czars' Fare i sitt arbeid" , NPR: Anthony Cordesman er en militarian analytiker ved Senter for strategiske og internasjonale studier i Washington, DC


Referanse:

militarian

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av militarian. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på militarian finner du nedenfor:

1.mil
2.mil gloriosus
3.Mila
4.milab
5.Milady
6.milage
7.Milan
8.milanese
9.Milanese
10.Milankovitch syklusen
11.Milaras
12.milarite
13.milatuzumab
14.milbemycin
15.milch
16.milch ku
17.milchy
18.mild
19.mild ale
20.mild og bitter
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 22 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av militarian ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 2 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 149290 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk