"merchant" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

merchant

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

merchant


Engelsk Uttale:

mer•chant


Substantiv:


Etymologi

(Gammelengelsk) Marchant, (gammelfransk) marcheant, (fransk) Marchand, fra (Senlatin) mercatans, -antis, til presens partisipp av mercatare forhandle, (latin) mercari til trafikk, fra MERX, mercis, varer. Se Market, Merit, og konferere Commerce.


Definisjon

1. En som traffics i stor skala, spesielt med fremmede land; en smugler; en trader. Andre, som kjøpmenn, venture-handel i utlandet. (Shakespeare)

2. En handelsfartøy; et handelsskip. (foreldet, Shakespeare)

3. En som holder en butikk eller butikk for salg av varer; en butikkeier. [USA & (Skottland)]Adjektiv:


Definisjon

Av, knyttet til, eller ansatt i, handel eller varer; som, handels service. Merchant bar, kjøpmann jern eller stål, visse vanligste størrelsene av smijern og stålstenger. - Merchant service, merkantil marine i et land. Appleton amerikanske Cyclopedia - Merchant skip, et skip ansatt i handel. - Merchant skredder, en skredder som holder og selger materialer for de klær som han gjør.Intransitive Verb:


Definisjon

For å være en kjøpmann; å handle. (foreldet)Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av merchant. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 178 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av merchant ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 9 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 146213 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk