"mark" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

mark

" definisjon        
AD 970 X 250

Webster

Engelsk Ord:

mark


Engelsk Uttale:

mark


Substantiv:


Etymologi

Se 2d Marc.


Definisjon

En lisens for represalier. Se Marque.Substantiv:


Etymologi

(Gammelengelsk) marke, Merke, (angelsaksiske) mearc; beslektet med (nederlandsk) merk, (mellomhøytysk) marc, tysk marke, (islandsk) mark, (dansk) maerke; konferere (litauisk) Margas parti-farget. kvm. root106, 273. Confer Remark.


Definisjon

1. En gammel vekt og mynt. Se Marc. "Lån meg et merke." Chaucer.

2. Enheten for penge redegjørelse for det tyske riket, lik 23,8 cent i USA penger; tilsvarende ett hundre pfennig. Også, en sølvmynt fra denne verdien.Substantiv:


Etymologi

ufullkommen & partisipp Merket; presens partisipp og verbal substantiv Merking. ; (Gammelengelsk) Marken, merken, (angelsaksiske) mearcian, fra mearc. Se Mark skiltet.


Definisjon

1. Et synlig tegn eller inntrykk gjort eller venstre på noe; spesielt, en linje, punkt, stempel, figur, eller lignende, trekkes eller imponert, for å tiltrekke seg oppmerksomhet og formidle noen informasjon eller antydning; et tegn; et spor. Herren satte et merke på Kain for at ingen som fant ham, skulle drepe ham. Gen. iv. 15.

2. Spesifikt: (a) Et tegn eller enhet satt på en artikkel av varer av skaperen for å vise hvem det ble gjort; et varemerke. (b) Et tegn (vanligvis et kors) gjort som en erstatning for en signatur av en som ikke kan skrive. Merket av håndtverker er funnet på de gamle tekstiler som har kommet frem i lyset. Knight.

3. Et fast objekt servering for veiledning, som på et skip, en reisende, en landmåler, etc .; som et sjømerke, et landemerke.

4. Et spor, prikk, linje, avtrykk, eller misfarging, selv om det ikke regnes som et tegn eller registrer; en ripe, arr, beis, etc .; som gjør dette blyant en fin mark. Jeg har noen merker av deg på min pate. (Shakespeare)

5. Et bevis på tilstedeværelse, byrå, eller innflytelse; en significative token; et symptom; et spor; spesifikt, et permanent bilde av en aktivitet eller tegn. Forvirring av tunger var et tegn på separasjon. Bacon.

6. Det mot et missil som er rettet; en ting som tar sikte på; hva man søker å treffe eller nå. Frankrike var et mer rettferdig mark til å skyte på enn Irland. Davies. Whate'er motiv, er gleden mark. Young.

7. Oppmerksomhet, hensyn, eller respekt. Like mye i mock som mark. (Shakespeare)

8. Limit eller standard for handling eller faktum; som, for å være innenfor den mark; å komme opp til merket.

9. Badge eller tegn på ære, rang, eller offisiell stasjon. I de offisielle merkene investert, du Anon gjør møte Senatet. (Shakespeare)

10. forrang; høy posisjon; som, particians av mark; en kamerat av ingen mark.

11. (Logic) Et kjennetegn eller essensiell egenskap; en differensial.

12. Et tall eller andre tegn som brukes i registring; som, eksamenskarakterer; et merke for tardiness.

13. Bilde; lignelse; følgelig, de som dannes i en image; barn; etterkommere. (foreldet) "All merket av Adam." Chaucer.

14. (Nautical) En av de biter av lær eller farget flaggduk som er plassert på en klingende linje i intervaller på fra to til fem favner. De umerkede favner kalles "dypet". En mann av mark, en iøynefallende eller eminente mann. - For å gjøre en mark. (a) For å registrere, som et brev eller annen skriftlig, ved å lage et kors eller annen mark. (b) For å gjøre en distinkt eller varig inntrykk på publikum tankene, eller på saker; å få utmerkelse.Transitive Verb:


Definisjon

[ufullkommen & partisipp Merket; presens partisipp og verbal substantiv Merking.]

1. For å sette et merke på; å påføre et betydelig merke til; for å gjøre gjenkjennelig med et merke; som, for å markere en boks eller bale av varer; å merke klær.

2. For å være et merke på; å utpeke; å indikere; - Brukt bokstavelig og i overført betydning; som markerer dette monumentet stedet der Wolfe døde; hans mot og energi merket ham for en leder.

3. Å forlate et spor, scratch, arr, eller annen mark, på, eller noen bevis for handling; som en blyantstreker papir; hans hobnails merket gulvet.

4. For å holde rede for; å nummerere og registrere; som, for å markere punktene i et slag biljard eller kort.

5. Hvis du vil legge merke til eller observere; å gi oppmerksomhet til; å ta til etterretning; å bemerke; å gi akt; å betrakte. "Marker den perfekte mannen." Salmer xxxvii. 37. For å markere ut. (a) Å utpeke, som ved et merke; å velge; som ble bakmenn merket ut for straff. (b) For å utslette eller avbryte med et merke; som, for å markere ut et element i en konto. - For å markere tid (Military), for å holde den tiden av et marsjerende skritt ved å bevege bena vekselvis uten marsj.Intransitive Verb:


Definisjon

Å ta spesielt varsel; å observere kritisk; å merke seg; å bemerke. Jeg ber deg, og se hvordan denne mannen søker maschief. 1 Kings xx. 7.Synonymer:

imponere


inntrykk


frimerke


print


trace


rest


spor


karakteristisk


bevis


bevis


pollett


badge


indikasjon


symptom


notat


bemerkning


varsel


observere


hensyn


akt


Showet


evince


indikerer


peke ut


betoken


betegne


karakter


frimerke


forlaget


imponere


merkevare


Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av mark. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


Lignende Ord:

Med andre ord som ligner på mark finner du nedenfor:

1.mar
2.Mar
3.mar-tekst
4.mara
5.marabaraba
6.marabi
7.marabou
8.marabout
9.maraboutic
10.marabunta
11.maraca
12.Maracaibo
13.maracan
14.Maracatu
15.maracock
16.Maradonaesque
17.marae
18.maraging
19.Maragoli
20.Marah
AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 79 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av mark ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 47 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 143076 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk