"som clappers" Definisjon | Gratis Norwegian Ordbok | internasjonal-ordboken.com
header logo
Tilbake Til | Hjem       Search

"

som clappers

" definisjon        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Partridge sier: "Muligens rime slang for 'clappers av en bjelle", "helvete". "


Synonymer:

som clappers av faen, som de clappers helvetes


Adverb:

Adverb som clappers (lignelse, dagligdagse) Svært vanskelig eller svært raskt. Etter hurling sine fornærmelser, løp de som clappers å komme unna. 1998, Diana Gittins, Madness på sin plass: Narratives of Severalls Hospital, 1913 til 1997, og når det begynte de først studert dem, og selvfølgelig det gikk som de clappers å bevise hva de kunne gjøre, som var det de burde 't være å gjøre fordi det var en studie, og selvfølgelig, de har fått til å fungere som de clappers hele tiden når den kom i drift. 2001 The Bulletin, Volumes 6264-6271, Vi har gått gjennom regional og landlige Australia som clappers, og overalt hvor vi gikk, rasende velgere ropte på oss og vi stakk hodet ut av vinduene og ropte: "Hva" og velgerne respektert oss for det. 2006 Kerry Greenwood, Murder in the Dark, faktisk gjorde hun ganske fin liten rytter - litt røff, som disse australiere alltid var, men ganske sikker på plassen sin og går som de clappers.


Referanse:

like the clappers

Hjelpe oss å redigere våre oversettelser! Klikk på Rediger-ikonene for å begynne. Takk for hjelpen!AD 728 X 90

Besøkende Innspill:

Besøkende er velkommen til å hjelpe oss å utvide betydningen av som clappers. Fyll ut skjemaet under for å legge til din definisjon, f.eks eller kommentar.

 

Poste Dine Innspill


 
Skriv inn navnet ditt
 
Definisjon Eksempel Kommentar
 

Bevise at du ikke er en maskin
Taster inn koden

Enig med internasjonal-ordboken.com vilkår for bruk og retningslinjer for personvern

 


AD 160 X 600


Takk for at du besøker internasjonal-ordboken.com, en gratis online ordbok med over 200.000 definisjoner av ord og uttrykk. Du er besøkende 175 på denne siden. Hjelp oss utvide betydningen av som clappers ved å tilveiebringe en alternativ definisjon eller eksempelet ovenfor. Vennligst legg kommentarer for å hjelpe oss med å forbedre nettstedet. Det er 3 Kategorier for dette ordet. Dette er ord 135668 i vår ordbok.
Opphavsrett © 2018 | internasjonal-ordboken.com | Alle Rettigheter Reservert
Hjem | Erklæring Om Personvern | Vilkår For Bruk